
سوپ عدس قرمز
مواد لازم:
عدس قرمز (دال عدس) 1 لیوان
پیاز متوسط: 2 عدد
سیر بزرگ: 2 حبه
کره: یک قاشق غذا خوری
فلفل و نمک : به مقدار لازم
زرد چوبه : به مقدار لازم
نعنا خشک : یک قاشق غذا خوری
آب لیمو: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- عدس ها را پاک کنید و خوب بشویید و داخل قابلمه ای بریزید. سه لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید روی اجاق تا بپزد.
2- پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و به همراه کره در ماهی تابه بریزید و روی شعله ملایم کمی تفت بدهید. زرد چوبه را هم اضافه کنید و به هم بزنید.
3- پیاز و سیر و تفت داده شده را به عدس ها اضافه کنید.
4- نمک و فلفل را هم بریزید و حدود یک ساعت سوپ را روی حرارات کم بگذارید تا بپزد.
5- گاهی سوپ را هم بزنید تا ته ظرف نچسبد.