گوش فیل اراکی

مواد لازم :

تخم مرغ : یک عدد

ماست: دو قاشق غذاخوری

روغن مایع: دو قاشق غذا خوری

ارد: یک لیوان

روغن: به میزان لازم

پودر قند: دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

1- تخم مرغ ها، ماست، پکینگگ پودر و روغن مایع را در کاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.

2- آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه خمیر شود و به دست نچسبد.

3- روی خمیر را با کیسه تمیزی بپوشانید و بگذارید یک ساعت در دمای محیط استراحت کند.

4- با وردنه خمیر را به ضخامت نان لواش باز کنید.

5- خمیر بازشده را به شکل دایره های ده سانتی متری برش بزنید.

6- گوشه های خمیر را جمع کنید.

7- روغن را در تابه بریزید و بگذارید روی اجاق تا گرم شود. سپس گوش فیل ها را در روغن بیاندازید تا برشته شود.

8- کوش فیل های برشته را در ظرفی بچینید و رویشان پودر قند بپاشید.




/ 0 نظر / 47 بازدید